5ти состанок на Управниот одбор на Твининг проектот

На 15.3.19 се одржа петтиот состанок на Управниот одбор на твининг проектот. Активностите течат според планираната динамика. Членовите на Управниот одбор ги утврдија активностите за наредните 3 месеци од проектот.

eu-flag-footermk-flag-footerОваа веб страна е изготвена со помош на Европската Унија. Содржините на веб страната се единствена одговорност на SYKE, МЖСПП и партнерите и на никаков начин не може да се сметаат дека ги одразува гледиштата на Европската Унија.